IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин разгорещи страстите с последната си тренировка

15 юни 2021 10 50

Изпълнителят прави упражнения без горнище докато е на почивка в Хавай

Снимка: БГНЕС

Изведнъж започна да ни става много горещо и това няма нищо общо с повишаващите се температури навън.

Просто попаднахме на видео в социалните мрежи, на което Адам Лавин тренира без горнище. Красивият кадър беше споделен от треньора на изпълнителя и всички ние сме му безкрайно благодарни. Докато е на почивка в Хавай, 42-годишният Лавин е решил да поизгори натрупаните калории и да поддържа стегнатото си тяло във форма. На видеото можем да видим почти всичките татуировки на музиканта, като единственото, което той носи са бели къси панталонки на черни звезди.

Носителят на седем награди „Грами“, който си почива заедно със съпругата си Бехати Принсло преди двамата да отпразнуват седмата си годишнина, призна, че тренировките са били изтощителни дори и за него. „Това е много по-трудно отколкото изглежда“, написа той в социалните мрежи. Все пак Лавин може да се похвали с прекрасен пейзаж, като около него се виждат зелени палми, различни цветя и почти безоблачно небе.

Треньорът на Лавин – Остин Полън – също сподели звездните упражнения. „В момента се фокусираме върху коремните мускули и тренировките стават все по-тежки с всяка изминала седмица“, казва той. Първото упражнение, което Адам прави, е клякане за горна преса, което изгражда коремните мускули и в същото време стяга рамената, без да се налага да използвате тежести. Вместо да се натоварва излишно, Лавин просто държи един дъмбел на обратно, което предизвиква едновременно раменете, лактите и китките.

Сесията включва и няколко упражнения с медицинска топка, които са чудесни за заздравяване на мускулите, както и изгаряне на мазнините от двете страни на корема. Във видеото може да се види и тренировка с въже, както и мъртва тяга, която Полен включва при всичките си клиенти. „Горд съм от Адам Лавин и работата, която върши“, пише треньорът под видеото.

Той започва работа с изпълнителя през март, като отбеляза, че се фокусират върху изграждане на мускулна маса и тренират по четири-пет пъти седмично. Освен силовите упражнения, Лавин се качва на бягащата пътечка, прави йога и пилатес. Понякога към него се присъединява и съпругата му Бехати, с която имат две деца – 4-годишната Дъсти и 3-годишната Джио.

Целта на Лавин е била да се върне към формата си от 2014 година, когато се е оженил за Присло. За негово щастие, резултатът вече е постигната и сега треньорът му ще се фокусира към запазване на килограмите и изграждане на малко повече мускул.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари